Αρχική
Συχνές απορίες πελατών (FAQ)
Αποστολή

Η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων και τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται με βάση το βάρος της παραγγελίας και βαραίνουν τον πελάτη.

Τρόποι πληρωμής

Α
Μέσω αντικαταβολής, πληρώνετε μετρητοίς κατά την παράδοση της παραγγελίας σε εσάς.
(Έξοδα Αντικαταβολής € 2,30)

B
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, στην οποία να αναφέρεται απαραιτήτως το όνομά σας. Η παραγγελία θα αποσταλεί από εμάς, εφόσον γίνει η κατάθεση. Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο λογαριασμό της τράπεζας.

Χρόνος παράδοσης

Η παραγγελία αποστέλλεται εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στην περιγραφή του προϊόντος.

Η εταιρεία δεν εγγυάται τον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ, οπότε θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Επιστροφές – Αντικατάσταση προϊόντων

Έχουμε φροντίσει έτσι ώστε οι συσκευασίες όλων των προϊόντων μας να προστατεύουν κατά τον ασφαλέστερο τρόπο τα προϊόντα κατά τη μεταφορά τους. Ωστόσο, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει την αντικατάσταση του σε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος ή προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας.

Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης αφού έχει παραλάβει το προϊόν, πρέπει να το επιστρέψει εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληρεί κάποια από τις απαιτήσεις, η εταιρεία μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. Το κόστος των μεταφορικών για την επιστροφή επιβαρύνει τον πελάτη.