Αρχική
Ιατρική

Χειρουργική Ογκολογία


€ 45,00
€ 22,50

Χρήστος Μ Σέμογλου


ISBN 978 960 88610 5 3
23,5 × 16,5 εκ
σελ 304
Χειρουργική Ογκολογία Χειρουργική Ογκολογία Χειρουργική Ογκολογία Χειρουργική Ογκολογία Χειρουργική Ογκολογία
Τηλέφωνο παραγγελιών
Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00–18:00
2310 801 467
• Αποστολή – Τρόποι πληρωμής
• Χρόνος παράδοσης
• Επιστροφές – Αντικατάσταση προϊόντων
Βιογραφικό

Ο Χρήστος Μ Σέμογλου είναι Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συντονιστής του Ογκολογικού Συμβουλίου του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εξειδικεύτηκε στη χειρουργική ογκολογία στο Memorial Sloan-Kettering Cancer Center της Νέας Υόρκης ενώ έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Εργάστηκε στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, στο ΑΝΘ Θεαγένειο καθώς και στο ΓΝΘ Παπαγεωργίου. Έχει συγγράψει και μεταφράσει συνολικά τρία βιβλία.

Περιγραφή

Το βιβλίο χωρίζεται σε δύο µέρη: Το Γενικό Μέρος όπου αναλύονται γενικά θέµατα της Ογκολογίας, όπως είναι η αιτιολογία και η επιδηµιολογία του καρκίνου, και το Ειδικό Μέρος όπου εξετάζονται επί µέρους κεφάλαια όλων σχεδόν των συστηµάτων εκτός του ΚΝΣ.

Έµφαση δίνεται στα προβλήµατα που συναντά κανείς κυρίως στη Γενική Χειρουργική, ενώ περιγράφονται και οι όγκοι του ουροποιητικού, του θώρακα και του γενετικού συστήµατος της γυναίκας. Δεν περιγράφονται σπάνιοι όγκοι, η επίπτωση των οποίων είναι µικρότερη του 1%, εκτός από τις περιπτώσεις που εµπίπτουν στον χώρο της γενικής χειρουργικής.


Πρόλογος (PDF 125k)
Περιεχόμενα (PDF 140k)
Αγορά μέσω διαδικτύου

back to top
Επιστροφή στην κορυφή