Αρχική
Αρχιτεκτονική
Σπουδαστικό

Agile Design: Advanced Architectural Cultures


€ 24,00
€ 12,00

Αναστάσιος Τέλλιος


ISBN 978 960 88610 9 1
28 × 18 εκ
σελ 184
Agile Design Agile Design Agile Design Agile Design Agile Design
Τηλέφωνο παραγγελιών
Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00–18:00
2310 801 467
• Αποστολή – Τρόποι πληρωμής
• Χρόνος παράδοσης
• Επιστροφές – Αντικατάσταση προϊόντων
Βιογραφικό

Ο Αναστάσιος Τέλλιος είναι Επίκουρος Καθηγητής στο αντικείμενο του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού: Θεωρία και Πρακτική, στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ. Γεννήθηκε στο Βερολίνο, σπούδασε αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη (Διπλ. Αρχ. Μηχ. ΑΠΘ και Διδάκτωρ ΑΠΘ) και στο Λονδίνο (M.Arch, Dist., The Bartlett, UCL) και σήμερα είναι εγκατεστημένος στη Θεσσαλονίκη. Τα ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στον προηγμένο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την έρευνα στο σχεδιασμό και τις αναδυόμενες τεχνολογίες. Το έργο του, θεωρητικό και σχεδιαστικό, ως αρχιτέκτονας και ακαδημαϊκός, έχει δημοσιευτεί και εκτεθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περιγραφή

Το Agile design προσεγγίζει τον εντυπωσιακό κόσμο των νέων σχεδιαστικών δυνατοτήτων και των προχωρημένων τεχνικών μοντελοποίησης και κατασκευής που αναδιαμορφώνουν σήμερα την αρχιτεκτονική. Ως Agile design νοείται ο σχεδιασμός σε μια κατάσταση συνεχούς, διανοητικής πολυσημίας, ο οποίος ταυτόχρονα επιχειρεί να διεκδικήσει την επιστημονική του εγκυρότητα και επικοινωνιακή ακεραιότητα. Πρόκειται για θεαματικές, καινοτόμες και πολύ συχνά κομψές εκδοχές μιας χωρίς όρια, σχεδιαστικής τεχνολογίας. Περιγράφει, πώς σταδιακά, αλλά σταθερά, ένα σύνολο ουσιαστικά προηγμένων αρχιτεκτονικών τάσεων εγκαθίσταται, μεταφέροντας τις πτυχές ενός νέου και ελπιδοφόρου υποδείγματος για την αρχιτεκτονική.

Το βιβλίο αποτελεί μια συλλογή απόψεων από σχεδιαστές, θεωρητικούς, ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες της αρχιτεκτονικής, όλοι εκ των οποίων κατέχουν περισσότερες από μία από τις παραπάνω ιδιότητες. Είναι αρθρωμένο σε τρία μέρη: (α) τεκμηρίωση των εργαλείων και της ύλης, (β) διαστάσεις της φύσης και της ζωής και (γ) έρευνα σχετικά με το πλαίσιο και τον πολιτισμό.

Αγορά μέσω διαδικτύου

• Amazon

back to top
Επιστροφή στην κορυφή